post

Kreće Malonogometni turnir Tenis Senj

Sve je spremno za početak Malonogometnog turnira Tenis Senj, tradicionalnog turnira koji se od 1964. godine održava na igralištu Tenis na zapadnoj strani senjskog Nehaja. Ovog ljeta natjecat će se više od 30 ekipa u kategorijama seniora, veterana i mladeži.

Turnir kreće u srijedu 21. lipnja u 18:50, a trajat će do nedjelje, kad će se igrati finala po kategorijama. Osim nogometa, na Tenisu će biti i dodatnih sadržaja za sve. Osim hrane i pića na otvorenom šanku, bit će i igraonica za djecu, u kojoj će biti napuhanci i razne igre za najmlađe.

U srijedu, petak i subotu bit će after partyji u CB Allureu, a u petak će na Tenisu posjetitelje zabavljati Tamburaški sastav Allegro. Ostale dane nakon utakmica glazbu će puštati DJ.

MNT Tenis Senj turnir je na kojem su kroz povijest nastupale brojne nogometne i malonogometne zvijezde. Uz najbolje senjske ekipe, posljednjih godina prijavljuje se i sve više ekipa iz ostatka Hrvatske, pa i iz susjednih država – Bosne i Hercegovine i Slovenije. Ukupni nagradni fond na ovogodišnjem turniru je 5.650 eura.

Finala turnira i ove će godine ići uživo na televiziji, prenosit će ga Sport Klub. Ždrijeb skupina i raspored natjecanja, kao i najvažnije vijesti vezane uz turnir možete pratiti na službenoj web i Facebook stranici turnira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *