post

Otvorene su prijave za Malonogometni turnir Tenis Senj 2023

Otvorene su prijave za Malonogometni turnir Tenis Senj, koji će se održati od 20. do 25. lipnja na terenima RSC-a Tenis na zapadnoj strani senjskog Nehaja. Turnir će se održati u četiri kategorije – seniori, veterani te dvije kategorije za mladež – U13 (2010./2011. godište) i U11 (2012. i mlađi). Prijave traju od 5. svibnja do 9. lipnja ili do popunjenja maksimalnog broja mjesta za ekipe. Tenis je malonogometni turnir s dugom tradicijom, ove godine bit će njegovo 59. izdanje.

“Prošlog ljeta prijavio nam se velik broj ekipa, toliko da smo morali proširivati format natjecanja, što je bilo izazovno, ali istovremeno i znak da je Tenis prepoznat kao atraktivan za brojne malonogometne ekipe u Hrvatskoj.

Cilj nam je godinu za godinom podizati ljestvicu u kvaliteti organizacije i nogometa, a nadamo se da ćemo i ovog ljeta to uspjeti. Drago nam je, kao organizatorima, da jake malonogometne ekipe imaju na svojim kalendarima rezerviran kraj lipnja za naš turnir”, rekao je Milan Martulaš, jedan od organizatora turnira.

Finale ponovo u televizijskom prijenosu

“Malonogometni turnir Tenis Senj bio je i ostao prepoznatljiv događaj u Gradu Senju, kojim se potvrđuje imidž Senja kao sportskog grada. Turnir je ovo bogate povijesti, na Tenisu u proteklih 60-ak godina nastupili brojni malonogometni majstori, što domaći, što strani. Interes televizije da prenosi finale turnira sve govori o njegovoj kvaliteti”, rekao je Željko Tomljanović Beli, član gradske uprave Grada Senja te organizacijskog odbora turnira.

Ukupni nagradni fond je 5.650 eura. Detaljnije upute oko prijava i sve ostale informacije mogu se pronaći na linku, kao i na Facebook stranici turnira. Svi dodatni upiti mogu se poslati na mail adresu info.tenis.senj@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *