post

Korenica i Novi Vinodolski pobjednici Dječjeg malonogometnog turnira Senj 2022

Mlade nogometne momčadi iz Korenice i Novog Vinodolskog osvojile su Dječji malonogometni turnir Tenis Senj 2022. Natjecanje se odvijalo u dvije kategorije. Novljani su bili najbolji u kategoriji 2011/2012. godišta, a Koreničani u kategoriji 2009/2010.

Drugoplasirani u starijoj kategoriji bili su nogometaši Perušića, dok je treće mjesto osvojila VIA Senj. U mlađoj kategoriji je u finalu Novi Vinodolski bio bolji od Gospića, dok je Korenica osvojila treće mjesto.

“Ove smo godine skupili 12 ekipa, od čega su četiri bile iz Senja, po dvije u svakoj kategoriji. Cilj nam je da se ovaj turnir za djecu održava svakog ljeta te da privučemo još i veći broj ekipa”, rekao je Tomislav Lončarić, jedan od organizatora dječjeg tunira pa dodao:

Dojmovi su odlični, treneri, djeca i roditelji izrazili su zadovoljstvo i nadam se da sljedeće godine, uz pomoć Grada i Županije, možemo podići dječji turnir na još višu razinu. Posebna zahvala ide i senjskim privatnim firmama koji su nesebično pomogli da se ovaj turnir održi.”

Dječji malonogometni turnir Tenis Senj 2022 privukao je ukupno 12 momčadi. Osam ih je igralo u kategoriji 2011/2012., a četiri u kategoriji 2009/2010.

Nagradu za najboljeg igrača u mlađoj kategoriji osvojio je Andro Topić iz Novog Vinodolskog, njegov suigrač Matija Uremović proglašen je najboljim golmanom, a najbolji je strijelac Lukas Devčić iz Gospića. U starijoj je kategoriji najboljim igračem proglašen Dario Špehar, najbolji strijelac bio je Luka Lopac, a najbolji golman Vilim Bobinac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *