post

Otvoren MNT Tenis Senj 2022

Revijalnom utakmicom dviju ženskih malonogometnih ekipa “Brze i žestoke” i “Crne Mambe” službeno je otvoren Malonogometni turnir Tenis Senj 2022. Publika je u dosta velikom broju posjetila RSC Tenis na kojem su se u prvom danu igrale utakmice u seniorskoj konkurenciji.

Na 58. tradicionalni senjski turnir prijavilo se ukupno 30 momčadi – 21 seniorska i devet veteranskih. Momčadi su u seniorskoj konkurenciji podijeljene u sedam skupina po tri, a proći će sedam prvoplasiranih i najbolja drugoplasirana. Veterani su podijeljeni u tri skupine po tri momčadi.

Prvi dan turnira četvrtfinale je osigurala jedna seniorska momčad – Street Caffe MNK Prigorac Croatina – dok će se narednih par dana izredati i ostali četvrtfinalisti. Sve utakmice ove se godine igraju na glavnom terenu na Tenisu. turnir traje do utorka, 21. lipnja.

Osim natjecateljskog dijela i vrhunskog malog nogometa, Tenis nudi za svakog ponešto. Bit će tu još pokoja revijalna utakmica, a publika može očekivati i nagradne igre. Više informacija o turniru može se pronaći na službenoj web stranici i službenoj Facebook stranici turnira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *