post

MNT Tenis – raspored i skupine

Malonogometni turnir Tenis Senj, tradicionalni ljetni sportsko-zabavni događaj počet će u srijedu, 30. lipnja.

Igrat će se na nedavno obnovljenom i nadograđenom RSC-u Tenis. Natjecanje će se održati u dvije kategorije – veteranskoj i seniorskoj, a najbolje momčadi očekuje bogat nagradni fond od ukupno 46.800 kuna.

Turnir počinje u srijedu, a utakmice će se igrati u večernjim terminima, s početkom u 19:30 pa sve do, otprilike 23:30. Igrat će se na dva terena istodobno, na jednom će biti seniori, a na drugom veterani. Natjecanje će završiti u subotu, a finalne utakmice prenosit će Sportska televizija.

“Drago nam je da smo i ove godine skupili respektabilan broj ekipa i da ovaj turnir ima utjecaj na turistički i sportski imidž Grada Senja. Prošle godine nas je cijela situacija s Covid-om spriječila, no ovog ljeta se nadamo da će se turnir vratiti u starom sjaju. Želimo se ovim putem zahvaliti Gradu jer ima razumijevanja za ovakve projekte te svim našim sponzorima. Također, finala će prenositi Sportska televizija, što je dodatna promocija našem gradu”, rekao je jedan od članova organizacijskog odbora Milan Martulaš.

“Potrudili smo se ove godine u dosta kratkom roku organizirati turnir jer su se epidemiološka pravila mijenjala svako malo. Očekujemo jak turnir jer su se prijavile neke stvarno vrhunske malonogometne momčadi. Gledatelji će moći uživati u igri, a ni zabave na Tenisu neće nedostajati.”, rekao je Ante Gregović, jedan od članova organizacijskog odbora.

Pogledajte kako izgledaju skupine i raspored natjecanja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *