post

Hvala svima na nezaboravnom turniru, vidimo se i sljedećeg ljeta na Tenisu!

Malonogometni turnir Tenis Senj 2019 pomaknuo je granice ove godine. Prvi put je uživo na televiziji išao prijenos uživo utakmice, a broj momčadi koje su sudjelovale povećao se na 38, baš kao i broj gledatelja kojih sljedeće godine na Tenisu očekujemo još više.

Kvaliteta samog nogometa i organizacija bila je na vrhunskoj razini, a velik pomak u zabavnom dijelu bio je Kids Corner u kojem su se mogli zabavljati najmlađi. Svirke uživo nadopunile su sportsko-zabavni doživljaj na Tenisu. Evo što su rekli organizatori nakon turnira.

Milan Martulaš, član organizacijskog odbora: “Što se tiče samog dijela turnira, vrlo smo zadovoljni. Povećali smo broj momčadi ove godine na 38 i kvaliteta nogometa bila je stvarno na vrhunskoj razini. Mogli smo gledati na Tenisu ove godine vrhunski nogomet s puno golova i atraktivnih poteza s odličnim igračima od kojih su neki i hrvatski te BiH reprezentativci. Sudjelovalo je više od 300 natjecatelja, a prosječna posjećenost po danu bila je oko 700 ljudi, što je znak da u Senju postoji veliko zanimanje za ovakav tip događanja. Nažalost, vrijeme nas ni ove godine nije poslužilo. U subotu kad se igralo najviše utakmica smo se morali preseliti u dvoranu. “

“Što se tiče budućnosti, najprije ćemo rezimirati ovu godinu i napraviti pripremu planova za sljedeću godinu. Kako nam ugovor istječe traje još godinu dana, vidjet ćemo s Gradom ima li interesa s njihove strane da se taj ugovor produži. Zahvaljujem se svim sponzorima i partnerima te posebno volonterima koji su svojim radom i trudom priveli uspješno ovaj turnir kraju. Hvala i Gradskom kolmunalnom poduzeću koje nam je dalo veliku podršku u organizaciji. Hvala Novom listu i Radio Senju za koje se nadam da ćemo nastaviti suradnju. Također, zahvaljujem našem generalnom sponzoru Zagrebačkoj pivovari na kompletnoj tehničkoj i operativnoj podršci.”

Ante Gregović, član organizacijskog odbora: “Dobili smo velik broj pozitivnih reakcija na turnir. Drago nam je bilo vidjeti ljude koji su došli u tolikom broju. Kiša je malo sve pokvarila, ali uspjeli smo se snaći. Ove godine zabavni program je bio odličan, after partyji su bili odlični, a najmlađi su se mogli zabavljati u Kids Corneru koji se pokazao kao pun pogodak. sljedeće godine spremamo nova iznenađenja i nadamo se još boljem turniru nego što je bio ove godine. Želja nam je da turnir raste iz godine u godinu.”

Turnir ne bi bio moguće bez pomoći sponzora i donatora, ali ni vrijednih volontera koji su svojim nesebičnim zalaganjem omogućili da Tenis i ove godine bude na visokoj razini. Hvala svima još jednom i vidimo se na još boljem turniru MNT Tenis 2020. godine!

Zahvaljujemo spornzorima i donatorima turnira:

Restoran Zagreb

Restoran Martina

Konoba Ivka

VIA d.o.o

GKD d.o.o. Senj

VIO d.o.o. Senj

Restoran Tropicana

Restoran Stari Grad

Cvjećarna Maja

TUO Pogrebnik

Zagrebačka Pivovara

Novi list

Radio Senj

Sportska televizija

Orion Reklame

Leagues & Tournaments

Jamnica

Hell

Alpas Hrvatska

Meteora Produkcija

Trofeji.hr

Elektro-energetika

Dama drvo

Pilana Krasno

Bekament

Elin Video Design

Volonteri koji su se pobrinuli da se turnir održi na visokoj razini:

Robert Katalinić

Milivoj Kren

Nikola Čupić

Damir Nekić Daca

Karlo Zrinski

Tomislav Lončarić

Kristina Špoljarić

Nika Cvitković

Tomislav Prpić

Miro Prpić

Filip Prpić

Matija Katalinić

Milan Martulaš

Ante Gregović

Marin Karadžija

Željko Tomljanović Beli

Toni Žunić

Branko Svast


Malonogometni turnir Tenis Senj 2019 organizirao je MNK „Alumnus“ kao vodeći član organizacije te Društvo Senjana u Zagrebu i prijatelja Senja „Nehaj” kao član organizacije, a pokrovitelji su Grad Senj i Turistička zajednica Grada Senja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *