post

VIA Stari Grad, RIDENT i NK Sutla pobjednici MNT Tenisa 2019

Završio je još jedan Malonogometni turnir Tenis Senj na kojem smo dobili nove prvake u svim kategorijama. Nakon što je kiša u subotu omela, ali ne i uništila odigravanje turnira, nebo se smilovalo i poklonilo malonogometašima prekrasan dan za odigravanje finalnih utakmica.

U seniorskoj konkurenciji slavila je u finalu momčad VIA Stari Grad koja je s 4.2 svladala Polikliniku Ribnjak. Pogotke su u najvažnijoj utakmici na turniru postigli Vukelić, Markić i dvostruki strijelac Koturović, dok su kod Ribnjaka strijelci bili Kolega i Pajalić.

Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojila je momčad Konoba Fran Krsto Frankopan koja je bila bolja od prošlogodišnjih prvaka Pimonta.

Veteranski turnir ove je godine pripao momčadi RIDENT iz Rijeke. Branitelji naslova cimpa rampa preko Deranje su stigli do vodstva, no Drndić i Mate Brajković preokrenuli su utakmicu na stranu Riječana i odnijeli trofej u kvarnersku metropolu.

Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojili su Velebit Nes CB Azzuro koji su bili bolji od Novog Lista 2:0.

Najbolja momčad u konkurenciji do 15 godina je NK Sutla koja je s 2:0 bila bolja od MNK Malinske u finalu. Junak tog susreta bio je dvostruki strijelac Jan Mokrović. treće mjesto osvojila je FSP Elektro-energetika.

U seniorskoj konkurenciji za najboljeg igrača proglašen je Nikola Perković, dok je najbolji strijelac seniorskog turnira Dario Markić, obojica iz pobjedničke momčadi VIA Stari Grad. Najbolji golman među seniorima je Andrija Budimir iz Poliklinike Ribnjak.

U veteranskoj konkurenciji pobjednička momčad RIDENT također je pokupila nagrade za najboljeg strijelca i najboljeg igrača. Damir Milinović proglašen je najboljim igračem, a titulu najboljeg strijelca od prošle godine obranio je Kristijan Čaval. Za najboljeg vratara proglašen je golman Cimpa rampe Igor Baričević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *