post

Žuja i Tenis nastavljaju suradnju i na ovom turniru

Malonogometni turnir Tenis Senj vraća se i u 2019. godini i donosi vrhunske malonogometne predstave tamo gdje im je i mjesto – pod senjsku Kulu Nehaj na novoobnovljene i nikad ljepše sportsko-rekreacijske terene.

A, kako znamo da se nogomet najčešće ne svodi samo na ono što se događa na terenu, već i ono što se događa izvan njega, i ove godine „treće poluvijeme“ svim sudionicima turnira i ljubiteljima dobrog nogometa omogućit će generalni sponzor Ožujsko pivo.

„Veliko nam je zadovoljstvo surađivati s organizatorima Malonogometnog turnira Tenis Senj. Turnir je to s dugom 55-godišnjom tradicijom na kojem su kroz povijest nastupila mnoga slavna imena, bila ona iz svijeta malog ili velikog nogometa. Nadamo se da ćemo publici omogućiti da uživaju u nogometu, ali i dobroj zabava koja je uvijek bila povezana s turnirom“, rekao je predstavnik Žuje Domagoj Prebeg.

Imali smo priliku i gledati Žujinu kampanju u čijoj su reklami Hrvati upravo preko Krivog Puta i Senja stigli na more. Moglo bi se na neki način reći i da je Žuja isto tako došla na Tenis. I tamo misli ostati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *