POBJEDNICI MNT TENIS SENJ 2018

Malonogometni turnir Tenis Senj u subotu je dobio nove prvake. Finalni dan donio je mnogobrojnim gledateljima na tribinama RSC-a Tenis u Senju dosta nogometnih uzbuđenja i dobre zabave, a laureatima turnira pravo da se narednih godinu dana hvale naslovima prvaka te bogate novčane nagrade.

U seniorskoj kategoriji naslov prvaka osvojio je Pimont iz Zagreba. U finalnom ogledu uspjeli su svladati Dinocop iz Omišlja rezultatom 2:1. Treće mjesto u senorskoj kategoriji uzela je ekipa Fran Krsto Frankopan iz Kraljevice.

1. MJESTO VETERANI – CIPMA RAMPA, SENJ, foto by MNTTENISSENJ

Cimpa Rampa iz Senja izdominirala je i zasluženo osvojila veteranski turnir. U finalu su s 3:1 svladali Haustor Haus iz Zagreba. Treće mjesto u veteranskoj konkurenciji osvojila je ekipa Rident iz Rijeke, a utješna nagrada bit će im titula najboljeg strijelca koju je uzeo Kristijan Čaval.

Senjani su osvojili i turnir U15. Young Boysi su bili bolji od Pizzerije Monayo iz Otočca nakon izvođenja šesteraca, a treće mjesto na turniru uzela je ekipa Sloboda navijačima iz Novog Vinodolskog.

Malonogometni turnir Tenis Senj ove se godine vratio nakon šest godina pauze te je okupio 26 malonogometnih ekipa u tri kategorije. Igrači i publika izrazili su oduševljenje razinom organizacije turnira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *